ulei cocos ten

Uleiul de cocos pentru ten

Beneficiile uleiului de cocos sunt nu numai cele interne, dar se referă și la aplicarea lui externă. S-a observat că în special atunci când este folosit în cazul tenului uscat, acesta are parte de o hidratare perfectă. Specialiștii susțin că, în plus, luptă cu succes împotriva microbilor, așa că îl […] mai mult »

Uleiul de cocos. Beneficii pentru piele

Dintotdeauna femeile și-au dorit să fie frumoase și, pe cât posibil, mereu tinere, cu o piele perfect întinsă, iar ridurile să le ocolească. S-au încercat diverse metode, tratamente, iar găsirea acelei substanțe care să ofere ”tinerețe fără bătrânețe” veșnică se încearcă și în zilele noastre. Despre beneficiile vitaminei E pentru […] mai mult »

ulei cocos par

Uleiul de cocos pentru păr

Despre beneficiile pe care uleiul de cocos le are asupra organismului uman s-a tot discutat în ultima vreme, și multe persoane au decis să îl includă în regimul alimentar. Cu toate acestea, specialiștii ne asigură că uleiul de cocos are multiple întrebuințări și poate fi folosit chiar și extern, chiar […] mai mult »

Beneficiile uleiului de cocos pentru celulita

Beneficiile uleiului de cocos pentru celulită

Celulita este cauzată de numeroși factori, precum afecțiuni de sănătate, îmbătrânirea, genetica, un stil de viață haotic, acumularea excesivă de toxine, precum și de lipsa exercițiilor fizice, de regimul alimentar sărac și de dezechilibrul hormal. Pentru tratarea celulitei, uleiul de cocos dovedește că oferă efecte minunate. Uleiul de cocos stimulează […] mai mult »

Beneficiile uleiului de cocos pentru bronz

Beneficiile uleiului de cocos pentru bronz

Uleiul de cocos poate înlocui cu succes orice alt produs destinat bronzării fără riscuri. Beneficiile uleiului de cocos pentru un bronz sănătos sunt numeroase, începând chiar cu hidratarea pielii. Uleiul de cocos hrănește pielea datorită prezenței acizilor grași, precum acid capric, acidul caprilic, acidul lauric și vitamina E. Protecția împotriva […] mai mult »