Uleiul de cocos. Beneficii pentru piele

Dintotdeauna femeile și-au dorit să fie frumoase și, pe cât posibil, mereu tinere, cu o piele perfect întinsă, iar ridurile să le ocolească. S-au încercat diverse metode, tratamente, iar găsirea acelei substanțe care să ofere ”tinerețe fără bătrânețe” veșnică se încearcă și în zilele noastre.

Despre beneficiile vitaminei E pentru piele se știe, și iată că s-a demonstrat că uleiul de cocos o conține din plin. Așadar, dacă vă doriți o piele sănătoasă, puteți apela la uleiul de cocos. Acesta mai protejează pielea împotriva crăpăturilor sau a uscării, iar apariția ridurilor mai poate fi amânată o perioadă dacă se folosește uleiul de cocos.

De obicei, uleiul de cocos este folosit în cosmetic drept cremă de corp hidratantă, demachiant sau luciu de buze.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*