Uleiul de cocos pentru ten

Beneficiile uleiului de cocos sunt nu numai cele interne, dar se referă și la aplicarea lui externă. S-a observat că în special atunci când este folosit în cazul tenului uscat, acesta are parte de o hidratare perfectă. Specialiștii susțin că, în plus, luptă cu succes împotriva microbilor, așa că îl poți folosi cu succes și în acest sens.

ulei cocos tenDin păcate însă, nu toate urmașele Evei se pot bucura de beneficiile cosmetice ale uleiului de cocos. Astfel, dacă aveți parte de un ten gras sau predispus la acnee, mai bine uitați de acesta, deoarece astupă porii, și riscați să vă agravați problemele deja existente.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*