Ulei de cocos alimentar

Din punct de vedere fiziologic, uleiul de cocos sprijină considerabil un regim alimentar sănătos. În multe părți ale lumii, au fost recunoscute beneficiile uimitoare pentru sănătate și pentru nutriție ale uleiului de cocos alimentar. În timp ce uleiul de porumb, de soia sau de floarea-soarelui se arde rapid la temperaturi înalte, uleiul de cocos alimentar este unul dintre puținele uleiuri care nu se deteriorează, nu se arde și nu își pierde nutrienții la temperaturile obișnuite pentru gătit, prăjire și coacere. Consumul regulat de ulei de cocos alimentar, fie că este folosit la gătit ori nu, vă protejează de cancer, de boli de inimă, de boli degenerative și autoimune. De asemenea, uleiul de cocos de grad alimentar consolidează sistemul imunitar, îmbunătățește digestia, accelerează metabolismul și topește surplusul de kilograme.

Sursă foto – https://www.today.com


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*